Smukke ophæng i læderpapir




 

Jeg har brugt:

Læderpapir i forskellige farver

Juletræsdie fra Barto Design

Hjertedie fra Barto Design

Nuvo lim

Tråd til ophæng


























Hvad er læderpapir:

Læderpapir ligner læder, men er en slags papir. Det er fremstillet af cellulose og latex. Det ligner læder, men har egenskaber som stof og papir. Læderpapir kan endda vaskes uden at gå i stykker. Tvært imod får det en mere rustik overflade.

Som vist på flere af billederne, kan du se den glatte overflade, som den ser ud når du køber rullen med læderpapir. Du kan enten kramme, krølle, nulre læderpapiret inden du standser dem ud, eller efter. Det er helt en smagssag.

Pointen er blot, at lædereffekten kommer frem, når du som sagt krøller det sammen, nulre det i cirkelbevægelser, folder det ud, og krøller igen. Det er sådan du forarbejder det. Prøv dig frem, og find den måde du bedst får det look, du ønsker.



Nu skal du folde dem på midten, som vist herunder...



Smør Nuvo lim på den ene havldel, som vist herunder...


Sæt det sammen med et hjerte mere. Brug evt. mini klemmer til at holde det sammen. Lim nu på en side mere og sæt derefter et hjerte mere på. Fortsæt til du har brugt det antal du ønsker at bruge.

Jeg har lavet nogle med 3 hjerter, 4 hjerter og 5 hjerter. (og træer)

Husk at lægge tråden ind i hjertet...




HUSK at trykke godt sammen, så limen får ordentligt fat.


Efter 5-10 minutter kan du tage klemmerne af, og trykke godt sammen. Limen er ikke tør endnu, men du kan med fordel fjerne klemmerne og tjekke at alle kanter er limet godt sammen, og at det ikke åbner sig nogle steder.

Lad den ligge og tørre helt, inden ophæng.

Jeg håber du er blevet inspireret til at lave nogle fine ophæng i læderpapir.


Rigtig god fornøjelse


Kreative hilsner

Lisbeth
Det kreative team









Kommentarer